News Flash:

Incendiu puternic la o hala de sortare a materialelor plastice, la Orastie

15 Aprilie 2014
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
 Un incendiu puternic a izbucnit luni seara în municipiul Orăştie, la o hală de sortare a deşeurilor din material plastic şi hârtie, pentru stingerea focului fiind mobilizate în zonă opt maşini cu apă şi spumă şi aproape 50 de pompieri militari de la mai multe detaşamente ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. 

O hală în suprafaţă de 600 de metri pătraţi a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperişul unei alte clădiri similare, situată în apropiere, a ars pe circa 100 de metri pătraţi, până când pompierii au reuşit să izoleze flăcările.

'La sosirea primelor echipaje de pompieri de la Detaşamentul Orăştie, incendiul se manifesta cu violenţă la o hală de reciclare a deşeurilor din hârtie şi mase plastice şi s-a extins şi la o altă construcţie din apropiere. De aceea, pentru a izola incendiul, la faţa locului au fost trimise alte cinci autospeciale de la detaşamentele Orăştie, Hunedoara, Deva şi gărzile de intervenţie Geoagiu şi Orăştioara', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Martori oculari au relatat că în zona municipiului Orăştie se simte miros de materiale plastice arse, iar fumul de la debutul incendiului putea fi observat de la câţiva kilometri distanţă.

Incendiul a fost izolat după o oră, dar focul nu a fost încă lichidat după aproape două ore şi jumătate de la declanşarea sa, a precizat Doda. Nu au fost semnalate victime. 

Pompierii militari continuă intervenţia la faţa locului şi, după stingerea flăcărilor, vor monitoriza situaţia.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului. Pagubele sunt în curs de evaluare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0985 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036110 (s)