News Flash:

Incendiu la haldina de gunoi din Resita

31 Iulie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
foc gunoi 655x360
Pompierii resiteni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la haldina de gunoi situata pe Drumul Lupacului din Resita. 
'La fata locului actioneaza un echipaj al Detasamentului de Pompieri Resita, cu doua autospeciale. Incendiul se manifesta cu flacara mare', a declarat Elena Tarla, purtator de cuvant al ISU Semenic al judetului Caras-Severin. 
Flacara se putea observa de la cateva sute de metri. Cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului o reprezinta autoaprinderea. Din pacate, pompierii intampina greutati in stingerea incendiului, pentru ca cea mai apropiata sursa de apa este la circa 1,5 km. In urma cu doua zile, un alt incendiu s-a produs tot la haldina de gunoi. 
La ultimul control efectuat la inceputul lunii iulie de catre Comisariatul Garzii de Mediu Caras-Severin, s-a dat termen de 60 de zile pentru remedierea neconformitatilor constatate la haldina de gunoi, unde exista peste 4.000 de tone de deseuri menajere si trei tone de deseuri biodegradabile. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004462 (s)