News Flash:

Ilie Nastase, mesaj fabulos pentru prietenul Donald Trump: "O sa-i spun Donald, nu domnule presedinte!"

9 Noiembrie 2016
949 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nastase
Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a dezvaluit, miercuri, ca este prieten cu presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si ca a jucat tenis cu acesta in urma cu 20 de ani.
Nastase, ajuns la 70 de ani, sustine ca s-a imprietenit cu Donald Trump in perioada in care juca tenis. Mai exact, "la New York, cat timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, ii place foarte mult tenisul. Nu lipsea intr-o perioada deloc. Apoi m-am imprietenit cu el, m-a tot invitat acasa la el, in Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Imi arata cat de bine joaca tenis. Si juca bine, stie jocul, are un backhand curat", a afirmat Nastase, intr-un interviu pentru ProSport.
Ilie Nastase spune ca va continua sa i se adreseze lui Donald Trump cu prenumele. "Doar nu o sa-i zic domnule presedinte!? Si el imi zicea Nasty, Nasty, Nasty... Donald, Donald!", a conchis Nastase.
Fostul mare jucator de tenis crede ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte va fi benefica pentru Statele Unite ale Americii, dar si pentru Romania. Nastase vrea ca ambasadorul SUA in Romania sa fie inlocuit.
"A castigat acela mai smecher, mai bogat, acela cu un discurs mai colorat. Mie mi-a placut toata campania lui, una pentru capitalisti. Si a avut rezultat, cred ca o sa faca lucruri bune pentru americani. Bine, dupa ce am sesizat in ultima vreme, ma asteptam sa castige, dar scorul a fost destul de strans. E bine si pentru noi.
Il va schimba, sper eu, cat mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucuresti (n.r.- Hans Klemm). Aceasta ar fi cea mai buna miscare, una care ne intereseaza pe noi. Il tot aud ca spune ca suntem o tara de corupti, face tot felul de greseli, ma rog, e om si el, dar sper sa-l schimbe cat mai repede. El spune ca suntem corupti, vede paiul din ochii nostri, dar nu vede barna din ochii lui. Sa se uite mai bine la Microsoft", a adaugat Nastase, potrivit ProSport.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006162 (s)