News Flash:

Ilie Nastase, mesaj de ultima ora pentru Serena Williams

28 Aprilie 2017
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nastase
Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup Romaniei, fostul mare tenisman Ilie Nastase, si-a cerut scuze intr-o postare pe pagina sa oficiala de Facebook pentru iesirile pe care le-a avut la meciul cu Marea Britanie si fata de Serena Williams, insa considera ca reactiile presei au fost exagerate.


''In ultimele zile, numele meu si situatia neplacuta creata la meciul Romania — Anglia din cadrul Fed Cup in urma declaratiilor mele au fost prezente in presa nationala si internationala. Nu doresc sa contest reactiile negative pe care le-am primit, dar as vrea sa aduc cateva cuvinte acum, dupa o perioada de gandire pe aceasta tema. Aveam 5 ani cand am luat prima racheta in mana. De atunci, tenisul a fost pentru mine mai mult decat un sport sau o profesie. A fost viata mea, si pentru tenis am sacrificat aproape totul, personal sau profesional. Din pacate, acum, la 70 de ani, am reusit sa fac ceva ce nu mi-am dorit si nu mi-am imaginat posibil: sa simt ca tenisul se indeparteaza de mine'', a afirmat Nastase.
"Zilele trecute au fost dificile. Declaratiile mele din cadrul meciului Fed Cup au starnit, pe buna dreptate, controverse si suparare in cadrul publicului, al presei si, cel mai dureros, al lumii sportului alb. Nu voi incerca sa apar cuvintele, dar va asigur ca in spatele lor se afla doar dorinta mea de a apara interesele echipei Romaniei si ale tenisului romanesc'', a subliniat Ilie Nastase.


Capitanul echipei Romaniei a precizat ca Johanna Konta nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, ci doar capitanul echipei britanice si nu intelege de ce a fost suspendat meciul.


''Ceea ce s-a intamplat la Constanta a fost exagerat de catre toate partile. Totusi, Joanna Konta nu avea dreptul sa vorbeasca cu arbitrul de scaun, asta putea sa faca doar capitanul echipei. I-am cerut, in mod civilizat, cateva explicatii, iar el m-a trimis in tribuna, unde mi s-a ridicat calitatea de capitan al echipei Romaniei. Dupa acest incident, arbitrul a suspendat meciul. Nu inteleg care este motivul pentru care meciul a fost suspendat si in cadrul carui punct al regulamentului'', a mentionat Nastase.

In legatura cu celalalt incident in care a fost implicat, Ilie Nastase afirma ca a fost din nou o exagerare a presei, chiar daca nimic nu poate scuza vorbele sale


''La conferinta de presa am fost intrebat ce parere am despre faptul ca Serena este insarcinata. Eu atunci am aflat pentru prima data acest lucru, iar reactia mea a fost spontana. Stiu ca nimic nu poate scuza cu adevarat vorbele mele — nici tensiunea unui meci la varf, nici atitudinea nonconformista pentru care sunt cunoscut, nici nefericita escaladare a situatiei. Dar viata mea ramane dedicata tenisului si publicului sau si va rog sa acceptati, atat cat se poate, scuzele mele'', a precizat Nastase.

Fostul tenisman asigura ca o apreciaza pe Serena: ''O stimez pe Serena si o respect. Este una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din toate timpurile si stiu cata munca este in spatele acestor rezultate''.

capitanul fed cup romaniei ilie nastase marea serena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005639 (s)