News Flash:

Ileana Ciuculete a luat cu ea in mormant un mare secret

19 Martie 2017
13080 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete3
Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a indoliat muzica populara romaneasca! Artista a plecat din lumea aceasta insa impacata, fiindca reusise, dupa un scandal monstru, prezentat de toata media mioritica, sa se impace cu fiii sai, ba chiar devenise si bunica!

In 2012, Mugurel si Cristi Sfetcu, baietii ei din prima casatorie, au acuzat-o la emisiunea lui Catalin Maruta, ca este o mama care nu a avut grija de ei de-a lungul timpului si nu le-a oferit nimic pe numele lor. Mai mult, artista ar fi acordat mai mereu o atentie speciala celui de al doilea sot si pe ei i-ar fi pus pe un plan secundar.

Afirmatiile celor doi fii au afectat-o pe  Ileana Ciuculete si nici ea nu a intarziat sa le dea o replica, este adevarat de bun simt, marsand mai mult pe ideea ca Mugurel si Cristi ar fi fost manipulati de persoane “binevoitoare”.

"Atunci cand minti nu este bine. Eu sunt o mama indurerata. Baietii mei scumpi si dragi au facut niste afirmatii neadevarate. Au o varsta la care ar trebui sa se insoare. Mi-as fi dorit sa se insoare, sa am si eu nepoti. Le-am tot spus sa isi faca o familie. Sunt convinsa, ca mama, ca din sufletul meu au iesit, tot ce au ei le au din mainile mele. Voi dovedi ca tot ce au, au de la mine, cu acte in regula. Copiii mei au fost manipulati de cineva, pentru ca ei au fost crescuti de la cinci zile de parintii mei. Eu am muncit ca toata familia mea sa aiba ce sa manance, ce sa imbrace. Cat au stat la scoala de langa casa mea, veneau la mine si mancau. I-am purtat cu mine in concerte, pe unul l-am luat in Serbia, pe celalalt in Bulgaria. Am o meserie, am fost plecata dupa bani, nu pentru ca mi-as fi dorit sa stau departe de ei", a spus la vremea respectiva regretata cantareata.

Din fericire, cu trecerea anilor, Ciuculete si baietii ei s-au impacat! Nu au mai venit, insa, niciodata la televizor sa vorbeasca despre familia lor, au preferat sa pastreze tacerea si sa se bucure de viata, fara implicarea presei. De altfel, artista i-a si marturisit unui reporter de la WOWbiz.ro, anul trecut, ca norii negri nu mai exista si toate neintelegerile au disparut, dar nu isi doreste sa faca totul public, fiindca lumea ar fi comentat la nesfarsit incidentul de acum cinci ani!

“Ma inteleg perfect cu Cristi si Mugurel, ei sunt fericirea mea, viata mea, ce a fost a fost, am si dat uitarii totul! Acum, nu mai exista nicio problema. Baietii mei sunt la casa lor, iar unul dintre ei m-a facut si bunica. Sunt foarte fericita si sunt mandra ca am doi copii minunati”, a dezvaluit Ileana Ciuculete.

mugurel cristi sfetcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006074 (s)