News Flash:

Horoscop zilnic, 13 octombrie

13 Octombrie 2016
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
O simpla neintelegere s-ar putea transforma intr-o adevarata cearta, daca nu reusesti sa te stapanesti. Te va lua gura pe dinainte si vei spune vorbe pe care le vei regreta.

Taur
Reusesti sa treci peste orice obstacol si asta pentru ca esti atent la detaliile care fac diferenta, dar si pentru ca te intrebi daca sa continui ceva care nu-ti mai satisface nevoile.

Gemeni
Treci printr-o perioada delicata din punct de vedere emotional, ceea ce te poate transforma intr-o persoana vulnerabila si defensiva pentru a-ti apara sentimentele. 

Rac
Masoara-ti cuvintele si ai grija la tonul pe care il folosesti astazi, pentru ca impactul vorbelor tale va fi pe termen lung si va influenta comportamentul cuiva.

Leu
Simti nevoia sa impartasesti bucuriile si realizarile cu cineva, dar si sarcinile de lucru. Un coleg de serviciu va dori sa te ajute. Acorda-i o sansa si nu mai face totul pe cont propriu!

Fecioara
Se pare ca esti la fel de instabil precum Berbecii, pentru ca esti nerabdator, insistent si vrei sa-ti infrunti frica de a nu da gres. Vrei ca totul sa fie perfect.  

Balanta
Lucrurile se complica pe parcursul zilei si e posibil sa fie nevoie sa ai grija de cineva, lucru ce iti va da planurile si dorinta de libertate peste cap.

Scorpion
Este absolut necesar sa tai raul de la radacina si sa eviti certurile, discutiile aprinse, daca nu vrei sa incepi sfarsitul de saptamana prost.

Sagetator
Te vei da de gol si frustrari mai vechi vor iesi la suprafata, pentru ca cineva te va trage de limba si vei spune lucruri fara sa te gandesti.

Capricorn
Dorinte personale mai vechi sunt reactivate si intervin intre viata profesionala si cea de familie. Fanteziile te duc cu capul in nori. La fix pentru weekendul ce urmeaza.

Varsator
Esti nerabdator sa le spui si prietenilor de planul tau de evadare pentru urmatoarele zile, cand vei face o plimbare la munte sau la mare cu o persoana draga. 

Pesti
Din pacate, starea ta emotionala fragila si neintelegerea din partea persoanei iubite duc la decizia de a sta separati cateva zile, cel putin pana luni. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004922 (s)