News Flash:

Halep: Cred ca am jucat bine azi. Simt durerea la glezna, dar nu ma gandesc la asta

18 Ianuarie 2018
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china 1

Simona Halep, locul I WTA, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, a declarat ca a facut un meci bun si, desi inca resimte dureri la glezna, nu se gandeste la acest lucru, deoarece isi doreste sa ajunga cat mai departe in competitie.
"Cred ca am jucat bine azi, am simtit mingea, nu e simplu sa joci contra ei, dar mi-am spus ca trebuie sa deschid terenul si am facut-o bine. Ma bucur ca pot fi in turul al treilea aici, dupa ce am pierdut in ultimii doi ani in primul tur, vreau sa ma bucur de moment. Simt durerea la glezna, dar nu ma gandesc la asta, vreau sa joc si am facut-o foarte bine. Ma bucur de moment, nu simt presiunea locul I, vreau sa castig fiecare meci. Cu Darren Cahill lucrez de trei ani, face treaba grozava, datorita lui am ajuns numarul 1 mondial. Intotdeauna e o placere sa joc la el acasa, vreau sa-l fac mandru", a declarat Halep, la interviul de pe teren, dupa meci.

In turul al treilea, Halep va evolua cu americanca Lauren Davis, locul 76 WTA. Halep a castigat singura partida jucata cu Davis, in 2013, in turul I al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-0.

Anul trecut, Halep a fost eliminata de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, in primul tur. Cea mai buna performanta a Simonei Halep la Melbourne este calificarea in sferturi, in 2014 (infrangere in fata sportivei slovace Dominika Cibulkova) si 2015 (eliminata de rusoaica Ekaterina Makarova).

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006497 (s)