News Flash:

Grupul Carrefour deschide cel de-al cincilea supermarket din Timisoara, Market Uranus

30 Septembrie 2015
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Market Timisoara Uranus
Carrefour a deschis astazi, 30 septembrie 2015, cel de-al cincilea supermarket din Timisoara, ridicand numarul total de magazine in acest format la 99. 
Noul supermarket, Market Uranus, isi asteapta clientii cu o echipa de profesionisti gata sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta! 
Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Date cheie despre supermarket-ul Market Uranus:
1. Adresa: Strada Uranus, nr 9, Timisoara
2. Plaja orara de deschidere:   
Luni – Sambata: 7:00-23:00
Duminica: 7:00-22:00
3.   Gama de produse: 5.000
4. Suprafata magazinului: 800 m²
5.   Contact magazin: 
Tel.: 0374.476.266
Fax: 0374.476.267/0374.476.268
Gama de servicii a noului Market include:  
Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.
Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”.
produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Market ofera in gama sa peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.
aproape de casa: este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
fructe si legume: Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de controlul calitatii.
profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.
Despre Carrefour: 
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. 
In Romania, Grupul Carrefour numara 181 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 99 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Galerie Foto

brutarie-patiserie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 22 queries | Mysql time :0.010775 (s)