News Flash:

Gregorian Bivolaru afla daca va fi extradat in Romania

18 Mai 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Gregorian Bivolaru

Miercuri, judecătorii francezi ar trebuie să pronunţe o primă decizie în dosarul în care autorităţile române solicită extrădarea lui Gregorian Bivolaru, în vederea aducerii în ţară pentru ispăşirea pedepsei cu închisoare.

Hotărârea în acest caz a fost amânată de trei ori până acum. În urmă cu o săptămână, la ultimul termen, magistraţii au amânat pentru că "nu au primit răspuns din partea autorităţilor din Suedia cu referire la statutul lui Gregorian Bivolaru, anterior prinderii în Franţa, acela de azilant politic din 2006", susţineau atunci surse judiciare.

Până la o hotărâre finală, Gregorian Bivolaru rămâne în stare de arest, în custodia autorităţilor franceze. Acum, el este închis la un penitenciar de maximă siguranţă de la marginea Parisului. Acesta a fost prins de poliţie în Franţa, pe 26 februarie. Bivolaru era căutat de autorităţile române, după ce în 2013 fusese condamnat la închisoare pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori. În 2005, "Guru", cum i se spunea, a primit azil politic în Suedia.

Gregorian Bivolaru, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie judiciară, în vederea eventualei extrădări în România. Acesta a figurat pe lista Agenţiei poliţiei europene (Europol) cu cei mai căutaţi infractori, fiind alături de indivizi precum Salah Abdeslam, dat în urmărire pentru implicare în atacurile teroriste comise la Paris în noiembrie 2015.


gregorian bivolaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033509 (s)