News Flash:

GRAV ACCIDENT cu cinci victime la Remetea Mare

2 Noiembrie 2014
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Grav accident de circulatie, sambata seara, pe pasajul de la Remetea Mare, in judetul Timis. Doua masini s-au ciocnit frontal chiar pe pasaj, iar in urma impactului cinci persoane au fost ranite, printre care doi copii si o femeie insarcinata, care a suferit rani grave si se afla in coma de gradul II.
O tanara de 19 ani insarcinata, care se afla la volanul unui Volkswagen Golf, se indrepta spre Lugoj cand a intrat in depasire pe pasajul de la Remetea Mare. Din primele informatii, se pare ca tanara s-a speriat de o masina care venea din sens opus, a tras brusc de volan dreapta si s-a lovit de un parapet. Masina a fost proiectata pe sensul opus de mers si a lovit un Volkswagen  Polo care circula inspre Timisoara.
In urma impactului, tanara de la volanul autoturismului Golf a fost grav ranita, ea fiind acum in coma de gradul II. In dreapta sa se afla o alta tanara de 17 ani, care si ea a fost ranita, la fel si pasagerii celeilalte masini implicate in accident – o femeie de 32 de ani si doi copii de 7 si 8 ani, scrie tion.ro.
Cele doua tinere din autoturismul Volkswagen Golf au dubla cetatenie, austriaco-romana.
La fata locului au sosit mai multe echipaje de descarcerare, ale politiei si ambulante, iar circulatia pe pasaj a fost complet blocata, formandu-se cozi uriase de masini pe ruta respectiva. Circulatia a fost redeschisa dupa mai bine de doua ore.

remetea mare judetul timis volkswagen golf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)