News Flash:

Gino se tine de promisiune! Si-a taiat 5.000 de euro din salariu

28 Noiembrie 2013
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Urmaşul lui Vali Alexandru la postul de secretar general al LPF, Justin Ştefan, a renunţat şi el la bani, pentru a susţine acelaşi fond.
Gino Iorgulescu a promis, cand şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al LPF, că va ajuta financiar, din resurse proprii, fostele glorii ale fotbalului romanesc. Ieri, noul şef al Ligii a anunţat pe site-ul forului pe care-l conduce că va supune votului Adunării generale Extraordinare a LPF, din 10  decembrie, constituirea unui fond de ajutorare a acestor persoane. Banii vor veni din reducerea de salariu pe care Iorgulescu şi-a aplicat‑o singur. Practic, lunar, 5.000 de euro urmează a fi viraţi într-un cont destinat ex-jucătorilor care se confruntă cu probleme financiare grave, dar care întampină şi greutăţi cu sănătatea. Preşedintele Ligii şi-a micşorat salariul de la 15.000 de euro, cat caştiga Mitică Dragomir, la 10.000 de euro, pe lună. Exemplul lui Gino Iorgulescu a fost urmat de noul secretar general al LPF, Justin Ştefan, care va contribui şi el la acest fond cu 2.500 de euro.
Contractul i-a fost redus de la 7.500 de euro la 5.000 de euro, pe lună. Printre fostele glorii care se vor bucura de iniţiativa oficialilor de la Ligă, dacă Adunarea Generală aprobă proiectul, se numără Adrian Bumbescu, Lucian Bălan, Viorel Turcu şi Titi Frăţilă.
Pe 10 decembrie, Comisia de Disciplină va analiza acuzele de tentativă de blat ale lui Niculae, de la Astra, la adresa lui Porumboiu, de la Vaslui, la meciul direct din mai 2011, scor 1-1. ProSport.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1051 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043760 (s)