News Flash:

Gazul, mai scump in Timisoara decat in alte orase! De ce?

7 Aprilie 2015
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Clientii casnici ai principalelor companii de distributie a gazelor platesc, de la 1 aprilie, tarife mai mici, daca sunt in partea de sud a Romaniei, sau mai mari daca se afla in partea de nord. Piata romaneasca este dominata de doua mari companii, iar modificarea tarifelor de distributie a dus la aparitia unor diferente semnificative intre preturile practicate, scrie tion.ro.
Romania este impartita in doua atunci cand vine vorba de distributia gazelor naturale la consumatorii casnici. Daca in partea de sud, in Muntenia, Dobrogea si Oltenia piata este dominata aproape total de GDF Suez Energy Romania, partea de nord, cu Transilvania, Moldova si Banat, de E.ON.
De la inceputul lunii au fost ajustate tarifele de distributie ale gazdelor naturale. Conform datelor Agentiei Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), de la 1 aprilie, pretul gazdelor furnizate de E.ON populatiei este de 116 lei/MWh, iar la GDF Suez de 102 lei/MWh, preturi fara TVA. Pana pe 1 aprilie primul distribuitor avea preturile la acelasi nivel, iar cel de-al doilea in jur de 112 lei. ANRE a scazut preturile pentru GDF Suez cu 9%, iar la E.ON au fost majorate cu 1,5%. Ca urmare a acestei situatii, dar si ca rezultat a modificarii cotei de import, au aparut diferentele specificate.

clientii casnici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006865 (s)