News Flash:

Gafa facuta de presedintele Iohannis dupa atentatele din Bruxelles

23 Martie 2016
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa monumentala in comunicarea publica. Vedeti, mai jos, cum a minimalizat atentatele teroriste comise, marti, in Bruxelles.

Intr-un status publicat, marti dimineata, pe Facebook, oficialul de laCotroceni vorbeste despre atacurile din Belgia ca despre un simplu „incident”.

„Exploziile care au avut loc in aceasta dimineata la Bruxelles reprezinta o tragedie cutremuratoare pentru Belgia si pentru intreaga Europa. Transmit condoleante si imi exprim intreaga compasiune fata de cei afectati de acest INCIDENT, fata de poporul si autoritatile belgiene. Terorismul a ramas, din pacate, in inima Europei. Suntem extrem de ingrijorati de atacurile tot mai dese din ultima vreme si, acum mai mult ca oricand, trebuie sa fim solidari si sa luptam cu toate resursele pentru combaterea acestui flagel”, se arata in mesajul lui Klaus Iohannis

Am inteles ca nu i-a pasat prea mult de bebelusii din Arges care au murit pe capete (declarandu-se „putin ingrijorat” de situatia nou-nascutilor); am inteles ca, in general, a tacut in cazul Rarinca; am inteles ca, ori de cate ori se intampla cate o drama, Iohannis „urmareste cu atentie si ingrijorare”, dar chiar asa? Chiar in halul asta sa dea cu nuca-n perete – nu doar in fata propriilor supusi din Romania, ci chiar inaintea Uniunii Europene, lovita in insasi inima ei? Poate ca, din nou, locatarul de la Cotroceni nu a dat doi bani pe tragedia din Belgia, trecand-o la categoria „fapt divers” – un incident la fel de putin important precum cel cu paltonul de la aeroport.

facebook cotroceni belgia incident klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008329 (s)