News Flash:

Gabriela Firea arunca bomba! Sunt urmarita in trafic! Telefoanele imi sunt ascultate

17 Octombrie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca in ultima perioada primeste foarte multe amenintari pe mail-uri sau pe retelele de socializare si a constatat ca este urmarita in trafic. De asemenea, Firea sustine ca telefoanele ii sunt ascultate, iar la un moment dat chiar si-a ascultat inregistrarea unei conversatii telefonice, chiar in timp ce discuta cu un deputat PSD.

”Situatia nu este una confortabila. Sunt datoare sa fac anumite clarificari, pentru ca cetatenii au dreptul sa stie ce se intampla la varful politicii. Declaratiile mele, dar mai ales faptele mele au derajat grupuri de interese care aveau afaceri mari la nivelul Primariei Capitalei.

Am constatat ca de cate ori solicitam informatii despre un contract in derulare, imediat la cateva zile simteam masini care ma urmareau in trafic, am primitamenintari pe mail, pe retele de socializare, pe contul privat.

Acum circa doua saptamani am avut o surpriza. Am avut o conversatie telefonica cu o colega de partid. Aceasta conversatie s-a intrerupt, iar la un moment dat am auzit conversatia mea cu colega de partid in reluare. Era de la inceput, de la ”buna, Gabi” si asa mai departe. Eu nu am nicio problema daca institutiile statului imi monitorizeaza discutiile mele sau ale deputatului respectiv, pentru ca poate unii oameni doresc sa stie care sunt activitatile mele, ce fac, pentru ca ar putea dori sa ma compromita.

Am primit anumite mail-uri in care mi s-a explicat ca s-au cheltuit milioane de catre anumite firme pentru ca eu sa nu ajung primar general. Stiti bine ca a fost o campanie foarte murdara, din partea celor doi contracandidati de la USR si PNL. Acesti oameni de afaceri doreau sa se mentina Capitala sub controlul lor. De asemenea, nu este o noutate, traim cu acest lucru in fiecare zi, care vin si ii spun sotului meu ca nu au cu ce sa ma prinda, pentru ca sunt prea proaspata si am fost atenta ce am semnat, dar se incearca prinderea sotului. Se pun presiuni, oamenii sunt intrebati daca au ceva despre Pandele. Se incearca lovirea mea si daca nu o pot face direct, incearca prin familie. Sunt ingrijorati pentru ca Gabriela Firea a crescut foarte mult in sondaje, este unul dintre oamenii politici cu mare credibilitate”, a declarat Gabriela Firea intr-o emisiune TV.

afaceri primariei capitalei contract ma urmareau amenintari surpriza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)