News Flash:

Gabriel Oprea: Cer Parlamentului sa voteze cererea mea de urmarire

27 Ianuarie 2016
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea2
Senatorul UNPR Gabriel Oprea i-a trimis o scrisoare presedintelui Senatului,Calin Popescu Tariceanu, in care ii cere sa avizeze urmarirea penala in cazul sau, raspunzand astfel cererii DNA. Totodata, seful UNPR spune ca se consideranevinovat de faptele care i se imputa. Gabriel Oprea isi motiveaza solicitarea prin faptul ca nu vrea sa se piarda mult timp in Parlament cu aceasta cerere a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Totodata, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea spune ca se considera nevinovat si ca nu vrea sa afecteze imaginea Parlamentului, si nici pe a formatiunii politice pe care o conduce. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, miercuri, ca cererea DNA privind acordul pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea este trimisa la Comisia juridica. Potrivit lui Tariceanu, Comisia se va intruni martea viitoare pentru a discuta acest caz. Procurorii il acuza pe liderul UNPR Gabriel Oprea ca ar fi folosit coloanele oficiale de cel putin 1600 de ori, indiferent daca deplasarile pe care le facea erau in interesul sau in cel propriu. 
 
Procurorul general ar fi fost si el escortat personal, tot cu ajutorul lui Oprea. Scandalul care il are in prim-plan pe Gabriel Oprea a izbucnit dupa ce un politist din coloana oficiala a fostului vicepremier a murit in timpul serviciului, acesta intrand cu motocicleta intr-o groapa nesemnalizata. 
 

gabriel oprea senatului unpr nevinovat parlament interne parlamentului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 32 queries | Mysql time :0.027958 (s)