News Flash:

FOTO INCREDIBIL! La 51 de ani arata mai bine decat o tanara de 21 de ani. Vezi despre ce diva este vorba

6 Aprilie 2017
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie 51
Sue Leeming, o femeie de afaceri din Norwich, Anglia, a descoperit elixirul tineretii si reuseste la 51 de ani sa-si arate doar jumatate din varsta si sa castige concursuri de Miss.
Britanica a invins recent lupta cu cancerul la san si se simte atat de bine in pielea ei, incat in ciuda varstei inainte, ea a decis, anul trecut, sa participe la un concurs de Miss de costume de baie, unde, in mod uimitor, a reusit sa intreaca in frumusete tinere de 20 de ani si a castigat titlul de Modelul anului 2016.
Sue spune ca oamenii nu o cred cand le spune ca are 51 de ani si o acuza ca minte si ii cer buletinul sa se convinga. Mai mult, de cate ori iese la cumparaturi cu nepotrul ei de 23 de ani, oamenii cred ca este iubita lui. „Oamenii imi spun ca arat ca si cum as avea 35 de ani sau chiar mai tanara. La concursul de miss, fotomodelele de pe plaja si cele din cabina de schimbat spuneau „Nu pot sa cred ca ai varsta asta”. Am trupul la fel de sexy ca ele, desi au jumatate din varsta mea”, a declarat femeia, care masoara 1,65 metri si are 52 de kilograme.
Leeming, care detine un coafor, sustine ca dupa ce a fost diagnosticata cu cancer a renuntat la stilul ei de viata nesanatos, iar secretul look-ului ei intinerit este o dieta fara carne si lactate, bea sase cani de ceai de plante pe zi, face zilnic cate o plimbare de 20 de minute, isi hidrateaza foarte bine pielea si nu a fumat in viata ei nici o tigara.
„Nu am visat niciodata ca voi avea o astfel de viata si voi arata astfel la 51 de ani. Daca mi-ai fizis ca la 50 de ani vor participa la un concurs de miss in costum de baie, nu te-am fi crezut”, a mai spus aceasta.

Galerie Foto

sue_leeming_03_683x1024
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)