News Flash:

Fosta iubita a lui Fulgy da de pamant cu baiatul Clejanilor

12 Septembrie 2017
2134 Vizualizari | 0 Comentarii
clejanii
Incurcate sunt caile Domnului. Un nou scandal a izbucnit in showbiz-ul romanesc, iar protagonistii sunt chiar Fulgy, baiatul Clejanilor, si fosta lui iubita.


Dupa ce s-a speculat ca Fulgy ar fi dus-o pe Ina Gheorghe la detectorul de minciuni pentru a vedea daca aceasta l-a inselat cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Medias Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Camataru, cu Franco Kalu si interlopii Pascu.


Fosta iubita a lui Flugy a dat totul din casa, iar dezvaluirile pe care le-a facut, cu siguranta il va scoate din sarite pe tanar, dar si pe Clejani. Ina a spus despre Fulgy ca a agresat-o, ba chiar ca acesta are probleme psihice. 


”Datorita declaratiei mincinoase data de Fulgy, baiatul doamnei Viorica de la Clejani se tot fac articole cu afirmatii neadevarate. Si adevarul e ca m-a cerut de sotie, iar la cateva zile uitandu-ma in telefonul lui am vazut ca m-a inselat, am fost abuzata fizic de acest baiat de aceea am pus punct relatiei. Mi-a spus cateva zile la rand sa ne impacam nu am acceptat si m-a amenitat spunandu-mi ca va face asta in presa cu scopul de a ma denigra. El acum se afla in Spania insotit de o alta domnisoara, in tot acest timp imi tot scria mie sa ne impacam, penibil! Barbatii enumerati de acesta sunt barbati cu care el a avut divergente in trecut. Acestia fiindu-i superiori si neavand ce sa le faca a crezut ca se "razbuna" facand asta. Am avut o relatie cu unul din cei enumerati inainte de a fi cu el, unii imi sunt cunostinte, iar ceilalti nici macar nu-i cunosteam. Intr-adevar mi-a propus sa fac acel test poligraf intr-o dimineata, neacceptand a avut o reactie foarte urata acasa. Am intrat in baie m-am incuiat, a spart usa si m-a dus obligata fiind la acel test insotiti de tatal sau, nici dansul nu l-a putut calma. Ajungand acolo nu s-a putut tine testul fiindca eram speriata de cele intamplate acasa. Fulgy, in prezent, are o problema psihica datorita depresiei fiind diagnosticat si cu tulburari de personalitate. Ia 3 pastile pe zi! Am conversatiile cu el si familia lui si pot demonstra tot ceea ce am scris. Nu mi-am dorit sa se ajunga la asa ceva, dar vad ca aceste aberatii continua sa apara asa ca voi clarifica lucrurile.”, a spus revoltata fosta iubita a lui Fulgy.



Fulgy nu a promovat Bacalaureatul


Fulgy a facut contestatie dupa prima proba a Bac-ului, insa fara noroc, caci la Istorie a primit o nota si mai mica fata de cea initiala. El reusise sa obtina prima data 5,85 la Limba si Literatura Romana, la Istorie 4.35, iar la Geografie nota 3,7. Apoi a primit o nota mai mare la Limba si Literatura Romana, adica 6,15. La istorie a primit 4,1, iar la Geografie a ramas cu acelasi rezultat. 

scandal showbiz fulgy clejanilor franco carmen minune probleme psihice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010399 (s)