News Flash:

Fosta consiliera a Elenei Udrea, la DNA

6 Aprilie 2015
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, a fost audiata, luni, in calitate de martor, de procurorii DNA, in dosarul "Gala Bute", ea declarand ca nu stie nimic despre posibilele ilegalitati pe care le-ar fi comis fostul ministru.
Anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) audiaza luni patru martori in dosarul Gala Bute, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Potrivit surelor citate, acestia nu sunt martori propusi de aparare, ci persoane a caror audiere a reiesit ca fiind necesara pe parcursul anchetei facute de procurori.
Astfel, anchetatorii au chemat-o la audieri pe fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminta Kohalmi, care a aratat, la iesirea din sediul institutuiei, ca ea nu a detinut informatii confidentiale si ca nu avea acces la acestea, dat fiind faptul ca a avut functia de purtator de cuvant.
"Am fost citata ca martor intr-un dosar referitor la Elena Udrea. In perioada in care era ministru eu ma ocupam de relatiile cu mass-media. Nu am cunostinte de fapte ilegale comise de doamna Udrea", a aratat Kohalmi la iesirea din sediul DNA.
Intrebata daca i s-au cerut de catre anchetatori lamuriri privind pretinsa primire de catre Udrea a unei genti cu 900.000 de euro, fosta consiliera a declarat ca nu are cunostinte despre asa ceva.
"Am fost purtator de cuvant, nu aveam acces la informatii confidentiale. Am avut cu doamna Udrea o relatie foarte buna si corecta de serviciu", a mai aratat aceasta.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005664 (s)