News Flash:

Fiica lui Nico are un decolteu ametitor! Ce pretentii are tanara de la barbatul ideal: "Nu prea mai gasim in ziua de azi"

28 Mai 2017
1808 Vizualizari | 1 Comentarii
fiica nico
Nico este intr-o forma de invidiat la 47 de ani si are o fiica extrordinar de atractiva. Alexandra este o tanara atragatoare si nu are pretentii complicate de barbatul care ii va sta alaturi.
Cantareata a aparut cu fiica ei de 27 de ani la TV, acolo unde toata lumea i-a putut admira formele generoase. Alexandra a vorbit si despre cum si-ar dori sa fie barbatul care urmeaza sa ii fie alaturi.
"Nu pot spune ca am un tip anume. In primul rand sa fie carismatic. Lasa sa ma iubeasca, de asta ma ocup eu. Sa fie sincer, loial. Nu prea mai gasim in ziua de azi, dar eu tot insist", a declarat Alexandra Matei la un post de televiziune.
Nico regreta ca nu a mai putut face un copil
Artista de 47 de ani a dezvaluit faptul ca cel mai rau ii pare de faptul ca nu a mai putut avea inca un copil. Vedeta a incercat, dar nu s-a mai putut face nimic.
"Am incercat, dar am zis ca s-a terminat neamul, vorba aia. Am incercat, dar nu s-a putut. Ar fi fost frumos sa aiba un fratior", a marturisit Nico.
Nico este o cantareata de muzica pop si vedeta de televiziune. A debutat in 2003 si a avut mare succes pe piata muzicala. Acum artista se concentreaza pe viata de familie alaturi de fiica si sotul ei. Nico este casatorita cu un barvat pe care-l cheama Laurentiu Matei. Cei doi soti au o fata, pe Alexandra Matei.

Galerie Foto

fiica_nico2
nico atractiva iubeasca alexandra mate copil fratior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #11664
sexy ,comparativ cu maicasa(pe care am vazuto de vreo 2 ori!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)