News Flash:

Fete cochete pe biciclete, sambata, la Timisoara

25 Mai 2014
1686 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara a fost sambata raiul femeilor bicicliste. In organizarea Verde pentru Biciclete a avut loc o noua editie a uneia dintre cele mai colorate deplasari de placere pe doua roti, „Cochete pe biciclete”.
Un numar de 500 de biciclisti, majoritatea fete si femei, si-au petrecut dimineata zilei de sambata pe doua roti. La ora 10 s-a dat adunarea pentru o noua editie a turei cicliste „Cochete pe biciclete”.
Dupa ce si-au decorat bicicletele cu stegulete si baloane, doamnele, domnisoarele, dar si barbatii prezenti la eveniment au plecat intr-o deplasare de placere pe directia: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piata Badea Cartan – Podul Dacilor – Splaiul Nistrului – Parcul Poporului, scrie Tion.ro.
Cele cateva ore de efort benefic corpului s-au incheiat in cadrul unui eveniment inedit ce a cuprins o expozitie de lucruri handmade, desigur cu tema ciclista, ateliere in aer liber, tuning vizual ciclistic. Cele mai cochete dintre cochete au primit diferite premii. De asemenea, amatorii au avut ocazia sa participe la o lectie de pilates in aer liber, o premiera.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036858 (s)