News Flash:

Festivalul de Opera si Opereta in Aer liber din Timisoara, un real succes

25 August 2015
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul de opera si opereta din Parcul Rozelor
Editia din acest an a Festivalului de Opera si Opereta in Aer liber din Timisoara a fost un adevarat succes inca din prima zi a evenimentului. Sute de persoane au stat la coada zeci de minute pentru a putea sa se bucure gratuit de spectacole, dar si de un concert extraordinar sustinut de Corul Regal Venlona din Venlo, Olanda.
Pentru ca vremea nu a fost de partea publicului, atat prima reprezentatie, cat si concertul Corului Regal au avut loc in sala Operei Nationale Romane. Din fericire soarele si-a facut din nou aparitia, iar temperaturile mai ridicate au mutat Festivalul de Opera si Opereta in aer liber, asa cum era stabilit initial. Asa se face ca duminica, 23 august, mii de persoane au luat cu asalt Parcul Rozelor pentru a se bucura de musicalul „Scripcarul pe acoperis” de Jerry Bock. In cadrul reprezentatiei la pupitrul dirijoral s-a aflat Peter Oschanitzky, scrie tion.ro.
Evenimentul a fost pe gustul timisorenilor care s-au bucurat de muzica pana in ultimul moment. Melomanii vor avea parte de alte prestatii, la fel de spectaculoase si in perioada 28 – 30 august. Programul acestor evenimente poate fi consultat aici.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005726 (s)