News Flash:

Explozie devastatoare la Kabul! Sunt zeci de morti si raniti

21 Noiembrie 2016
921 Vizualizari | 0 Comentarii
expl rusia
Cel putin 27 de oameni au murit si 35 au fost raniti luni intr-o moschee siita din Kabul dupa ce un atacator sinucigas s-a aruncat in aer in mijlocul credinciosilor, a informat politia din Kabul, citat de DPA.
Atacul s-a produs in timpul diminetii (07:30 GMT). Atacatorul s-a aruncat in aer in mijlocul persoanelor care participau la o ceremonie religioasa siita in moscheea Baqir-ul-Ulum.
Printre victime se afla si copii, a declarat Faraidon Obaidi, seful departamentului de anchete penale din Kabul. 'Urmeaza sa stabilim daca (in moschee) se aflau si femei atunci cand atacatorul sinucigas s-a aruncat in aer', a adaugat el. 
Anterior, Ministerele de Interne si al Sanatatii indicasera un bilant de opt morti si 17 raniti, iar ToloNews, o agentie de stiri locala, transmisese ca in explozie si-au pierdut viata cel putin 13 oameni si 30 au fost raniti. Potrivit DPA, insurgentii talibani au dezmintit orice fel de implicare in atac.
Potrivit martorilor citati de Xinhua in interiorul lacasului de cult se aflau circa 300 de credinciosi in momentul atacului, care a avariat grav moscheea. Atentatul sinucigas nu a fost deocamdata revendicat.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006367 (s)