News Flash:

Emisiunea era pe sfarsite, iar Tavi Clonda s-a indreptat in CULISE cu tot cu microfon dupa el. Vaai, ce s-a intamplat chiar IN DIRECT! Toata lumea radea cu lacrimi, Gabriela Cristea a amutit cand a vazut. FOTO

6 Mai 2017
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
tavi

Ce i-a făcut Tavi Clonda soției sale la emisiune. Prezentatoarea a avut parte de o surpriză din partea partenerului ei de viață.


În cadrul ediÈ›iei de luni, 1 mai 2017, a emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, Tavi Clonda a reuÈ™it să o lase mască pe soÈ›ia sa, Gabriela Cristea.

 

Cum cei doi, care au aniversat doi ani de mariaj, nu au reuÈ™it să ajungă la mare anul acesta în minivacanÈ›a de 1 Mai, Tavi Clonda i-a pregătit o surpriză consoartei sale.

Ce i-a făcut Tavi Clonda soÈ›iei sale la emisiune. A venit cu grătarul pentru mici în platou

Spre sfârÈ™itul emisiunii, Tavi Clonda s-a îndreptat în culise, cu microfonul după el, spre uimirea Gabrielei Cristea, scrie poatenustiai.ro.
„Ai plecat cu microfonul după tine…”, i-a spus Gabriela Cristea partenerului ei de viață.

 

 

„E 1 Mai È™i am o surpriză pentru tine. Dacă tot n-am apucat să mergem la mare, măcar să facem un grătar, am cărbuni, facem rost de mici È™i facem un grătar aici în platou”, i-a răspuns artistul soÈ›iei sale, în timp ce intra cu grătarul de mici în mână în platoul emisiunii.

Galerie Foto

tavi2
tavi clonda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006411 (s)