News Flash:

Dupa ce si-au spart yalele si usile liberalii din Timisoara mai au un pic si se imprastie pe la alte partide

14 Iulie 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
sediulpnl

     Pentru ca unii au actionat impotriva statutului Partidului National Liberal, urmasii lui Bratianu  s-au pus rau unii cu altii. Iata ce au transmis membri BPL interimar:
„BPL interimar al PNL Timisoara a decis, cu majoritatea de voturi, sanctionarea prin suspendarea calitatii de membru al PNL pentru o perioada de 6 luni pentru 18 membri care au actionat in repetate randuri impotriva Statutului PNL si a deciziei de amanare a alegerilor organizatiei municipale din 3 iulie 2021. Membrii suspendati sunt: Adrian Aldea, Adrian-Razvan Almajan, Marius Balba, Flavius Balba, Cosmin Cocian, Adrian Colhon, Andrei Diaconu, Adrian Faur, Vlad Golumbu, Sorin Iacobici, Catalin Iapa, Madalin Gheorghe, Darius Maris, Cristian Miclaus, Mirel Pop, Vasile Ruset, Alin Sirbu, Andrei Savulescu.
 De asemenea, BPL interimar a votat, in unanimitate, propunerea suspendarii calitatii de membru pentru Raul Ambrus.
Propunerea va fi inaintata catre BPJ interimar PNL Timis, forul de conducere care poate lua aceasta decizie, conform statutului PNL.
Persoanele mentionate mai sus au incalcat urmatoarele articole din Statutul PNL: art.25 lit. a), d), i), j) coroborat cu Codul Etic al PNL Pct.III art.6, 13, 14, 16, 18, 23, 27, dar si cu art. 49 al. (1) din ROF.
Inainte de sedinta BPL interimar al PNL Timisoara din aceasta seara, membrii propusi spre a fi sanctionati au fost invitati sa isi exprime punctul de vedere cu privire la sedinta CCL amanata din 03.07.2021.
 Totodata, in cadrul sedintei BPL interimar a PNL Timisoara s-a stabilit ca, pana la desfasurarea sedintei statutare a Comitetului de Coordonare Local (CCL) PNL Timisoara, sa fie reactualizata baza de membri ai organizatiei, iar persoanele care nu au domiciliul, resedinta sau locul de munca in Timisoara sa nu mai fie incluse in convocatorul urmator, fiind analizata posibilitatea de a sesiza organele de cercetare pentru fals in declaratii in cazul celor care au declarat ca indeplinesc conditiile de mai sus”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006635 (s)