News Flash:

Dupa ce a fost facut dement si isteric, Marcel Pavel iese la ATAC!

4 Martie 2014
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel pavel
După ce, zilele trecute, a postat mesaje dure pe blogul ei atat la adresa romanilor, cat şi a colegilor de breaslă, Aura Urziceanu recidivează cu noi acuze. Marcel Pavel, unul dintre cantăreţii despre care nu are tocmai cuvinte de laudă, îi dă replica elegant.
"Un dement şi un isteric", aşa îl caracterizează Aura Urziceanu pe Marcel Pavel. Motivele care au determinat-o să ajungă la o astfel de concluzie nu le ştie însă decat ea, pentru că interpretul se jură că n-a avut în viaţa lui nici cea mai mică divergenţă de opinie cu Aura Urziceanu, scrie ziarulring.ro.
 
"Sincer să fiu, nici nu o prea cunosc, darămite să fi avut vreun conflict cu domnia sa! Am auzit ce a spus despre mine, dar nu vreau să intru în nicio polemică, o să-i port în continuare un mare respect pentru talentul său. Poate că e supărată sau se simte izolată şi vrea să fie băgată în seamă. Se mai întamplă ca oamenii să îmbătranească urat. Ce să zic, eu îi mulţumesc că m-a pus pe listă, m-aş fi supărat dacă nu eram menţionat alături de ceilalţi mari artişti", conchide cu umor Marcel Pavel.
Realitatea.net

marcel pavel ziarulring ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048367 (s)