News Flash:

Duma de Stat din Rusia ar putea sa ceara Germaniei reparatii de razboi

3 Februarie 2015
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Un grup de lucru insarcinat cu estimarea pagubelor cauzate de Germania prin atacarea Uniunii Sovietice in 1941 urmeaza sa fie infiintat in Duma de Stat, Camera inferioara a Parlamentului rus, a declarat marti pentru cotidianul Izvestia deputatul Mihail Degtearev.
"De fapt, Germania nu a platit Uniunii Sovietice reparatii pentru distrugerile si atrocitatile din timpul Marelui Razboi pentru Apararea Patriei", a declarat pentru Izvestia Mihail Degtearev, un membru al Partidului Liberal Democrat din Rusia.
"Desi cu aliatul nostru - R.D.G. (Republica Democrata Germana) - s-a incheiat dupa razboi o intelegere de incetare a platilor de reparatii, cu R.FG. si indeosebi dupa reunificarea Gerrmaniei astfel de intelegeri nu s-au semnat, ceea ce inseamna ca problema ramane deschisa si extrem de actuala", a justificat el acest demers.
"In plus, Germania continua sa aduca prejudicii Rusiei, promovand sanctiuni ilegale in UE", a continuat deputatul rus.
De curand, noul premier grec Alexis Tsipras a promis la randul sau ca va cere Germaniei sa plateasca despagubiri pentru un imprumut acordat de Grecia in 1942, la presiunea nazistilor.

mihail degtearev
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005643 (s)