News Flash:

DRAMA IN SPORTUL ROMANESC! O tanara judoka a murit in somn!

5 Noiembrie 2015
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
felicia papuc judo
Tragedie in sportul vrancean. Felicia Papuc (15 ani), o tanara care practica judo la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a murit ieri noapte in somn in satul Burca, comuna Vidra, acolo unde locuia impreuna cu tatal sau, dupa ce mama sa a decedat in urma cu cativa ani. Felicia frecventa cursurile Scolii Generale din satul Burca, fiind in clasa a VII-a, dar dimineata nu s-a mai trezit din somn, fiind gasita moarta chiar de tatal sau, care a anuntat si autoritatile.
Felicia Papuc a obtinut in luna mai a acestui an medalia de bronz la Campionatul National Scolar Under 18, intrecere care s-a desfasurat la Miercurea Ciuc. „Felicia mai avea o sora, Marinela, care si ea practica judo la LPS Focsani. A cucerit medalia de bronz in acest an la Campionatul National Scolar. A avut probleme cu scoala la LPS Focsani, unde a ramas repetenta un an de zile si a preferat sa plece la scoala din satul Burca. Era o judoka de perspectiva. Pacat ca s-a intamplat asa ceva“, a declarat antrenorul sportivei, Stanica Grosu.
„Este o nenorocire. Pacat de ea ca era o fata buna. Din cate am inteles, a fost gasita vanata la gura si cred ca a facut infarct in somn. Provine dintr-o familie saraca si, impreuna cu consilierii locali, vom incerca sa ajutam familia sa-si ingroape fata“, a declarat Liliana Tarba, consilier local la Primaria comunei Vidra.
Politistii au fost anuntati cu privire la decesul fetei si fac cercetari pentru a stabili cum a survenit. sursa: ProSport.ro

felicia papuc stanica grosu liliana tarba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006801 (s)