News Flash:

Doi tineri din Timisoara au mers la fetite sa se distreze inainte de sarbatori. Ce a urmat este incredibil!

26 Decembrie 2015
1467 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
Doi barbati au fost talhariti la Timisoara dupa ce au apelat la serviciile unei prostituate. Talharii au fost chiar „pestele” fetei si un prieten de-al lui.
Cei doi barbati au fost atacati de talhari dupa ce au apelat la serviciile unei prostituate. Agresorii, doi tineri de 17 si 24 de ani, au tabarat pe clienti, i-au agresat si le-au furat banii, telefoanele si un ceas.
„Din cercetari a reiesit ca banuitii cu varste intre 17 si 24 de ani, ar fi deposedat prin violenta doi barbati de bani, telefoane si un ceas. Persoanele vatamate ar fi contactat o tanara de 20 de ani pentru a beneficia de favoruri sexuale si, in urma unor neintelegeri, acestea ar fi fost agresate si deposedate de bunuri de catre banuiti. Prejudiciul cauzat este estimat la 2500 de lei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, unul dintre banuiti fiind cercetat si pentru proxenetism, existand suspiciuni ca ar fi obtinut foloase materiale de pe urma practicarii prostitutiei de catre tanara de 20 de ani”, povestesc oamenii legii.
Atat agresorii, cat si tanara prostituata au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

doi barbati proxenetism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004928 (s)