News Flash:

Dieta cu ciorba-minune va scapa de 5 kg in 7 zile

18 Aprilie 2016
5107 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba slabire
Dieta cu ciorba este una foarte buna, daca nu vrei sa te infometezi si sa iei altemasuri drastice, intrucat va permite sa manancati cata ciorba vreti. Aceasta este foarte restrictiva din punct de vedere caloric si nu ar trebui urmata de persoanele cu probleme de sanatate cronice ori de catre femeile insarcinate. Iata planul pe care sa il urmezi in dieta cu ciorba!
Ziua 1

Mananca doar fructe (in afara de banane) si cata ciorba vrei. Ca gustari, poti incerca fructele deshidratate, daca te-ai saturat de cele proaspete. 

Ziua 2

Incepe ziua cu un cartof copt, apoi mananca pe parcursul zilei doar legume si ciorba. Exceptie fac legumele bogate in carbohidrati, precum cartofii ori porumbul. 

Ziua 3

Mananca doar fructe, legume si ciorba, excluzand bananele si legumele bogate in carbohidrati.
Ziua 4

Mananca doar banane cu lapte, iaurt si ciorba. Poti sa variezi modul de imbinare a ingredientelor. De exemplu, poti sa iti faci un smoothie de dimineata, iar ca desert poti sa iti faci o inghetata de banane.  

Ziua 5

Mananca doar rosii (6-8 bucati) si peste, curcan sau pui. Poti sa prepari carnea cum doresti si nu uita sa consumi ciorba de fiecare data cand te apuca foamea intre mese. 

Ziua 6

Consuma doar legumele permise si o sursa de proteine, precum carnea de curcan sau de pui ori, si mai bine, un peste sanatos. 

Ziua 7

Ai voie sa mananci in afara de ciorba toate cele trei tipuri de alimente: legume, fructe, carne. Si, bineinteles, trebuie sa umpli golul din stomac cu ciorba. 
Iata reteta pentru ciorba-minune, preparatul de baza in aceasta dieta!

Ingrediente:

- 1/2 capatana de varza, taiata;

- o telina, taiata bucatele;

- 2 cepe albe maruntite;

- 3 morcovi taiati cubulete;

- 1 ardei verde, taiat in feliute;

- 2-3 catei de usturoi pisati;

- 1 litru de apa;

- 1 conserva cu rosii;

- o lingurita de oregano;

- o lingurita de busuioc;

- o lingurita de fulgi de ardei iute;

- piper si sare dupa gust.

Mod de preparare:

1. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi pune telina, ceapa, ardeii si morcovii la calit. Lasa legumele pe foc pana cand devin fragede, apoi adauga usturoiul.

2. Adauga totul in apa, apoi introdu in aceasta varza si rosiile. Da focul mare si asteapta pana cand ciorba da in clocot, apoi redu flacara si las-o pana cand varza este patrunsa. 

3. Adauga la sfarsit oregano, busuioc, fulgi de ardei iute si condimente dupa gust (nu exagera cu sarea, insa). 
sursa: divahair.ro

masuri drastice ciorba sanatate femeile insarcinate ziua 1 ziua 2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006929 (s)