News Flash:

DEZVALUIRI INCENDIARE! O diva celebra la noi recunoaste fara jena: "As incerca o partida in trei, cu sotul si cu o alta femeie. Nu as refuza o ORGIE!

5 Februarie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Yolanthe Cabau a mers insa un pic cam departe cu preferintele ei sexuale, mai ales ca Wesley Sneijder joaca intr-o tara deloc ingaduitoare cu dezvaluirile privind viata intima. Frumoasa vedeta tv si model s-a declarat dispusa sa faca sex in trei, daca sotul ei isi va dori asta. 


„Eu, Wes si altcineva? De ce nu... Sexul cu el este extraordinar. In acest moment, eu si Wesley suntem foarte fericiti, dar nu refuz dinainte propunerile ciudate. Daca mi se va propune o orgie intr-o zi, poate cu sotul meu si cu alta femeie, nu voi tine usa inchisa”, a declarat frumoasa sotie a internationalului batav, scrie antena3.ro


O declaratie care ii va enerva pe suporterii lui Galatasaray, unde joaca sotul ei. Dar turcii ar fi trebuit sa se obisnuiasca deja cu gafele ei. Acum cativa ani, Yolanthe a socat povestind ca a avut o experienta lesbiana, fara sentimente, cand era beata. Pe atunci, Wesley nu juca la otomani, dar interviul a fost dezgropat la momentul potrivit. 

Galerie Foto

iolanda2
yolanthe cabau wesley
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006014 (s)