News Flash:

DEZASTRU! ACS Poli Timisoara a fost umilita de pustii lui Hagi. Dan Alexa a demisionat!

22 August 2015
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
alexa
Antrenorul Dan Alexa a anunţat, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4, că renunţă la conducerea tehnică a formaţiei ACS Poli Timişoara, el menţionând că face aces lucru pentru binele echipei.

"Am început meciul de la 0-1, Viitorul a meritat cu proisosinţă victoria. La 4-0 îl felicit pe Gică Hagi, Viitorul a fost clar echipa mai bună. Pentru mine este o înfrângere usturătoare. I-am spus şi echipei, din acest moment mi-am dat demisia. Echipa asta e creaţia mea începând de un an jumătate, ţin foarte mult la ei şi cred că pentru jucători şi pentru binele echipei e cel mai bine să demisionez. Este o hotărâre după care nu o să mai dau înapoi. În momentul de faţă este mai bine să plec eu, este nevoie de un şoc la echipă. Doresc binele echipei. Pe mine nu mă întoarce nimeni", a spus Dan Alexa după partida de la Ovidiu, la Digi Sport şi Look TV.

Alexa a menţionat că în opinia sa echipa ACS Poli Timişoara este blocată mental. "E decizia mea şi o fac doar pentru binele echipei", a subliniat el.

Echipa ACS Poli Timişoara a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-0, de FC Viitorul, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I. Formaţia timişoreană se află în clasament pe locul 12, antepenultimul, cu cinci puncte.

Dan Alexa a preluat conducerea tehnică a echipei ACS Poli Timişoara în martie 2014.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)