News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA la Vama Nadlac. Unde erau ascunsi doi turci

20 Februarie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac
Doi cetateni turci au fost prinsi, in noaptea de sambata spre duminica, in vama Nadlac, in timp ce incercau sa iasa din tara ascunsi sub un camion incarcat cu aluminiu. Cei doi au mai incercat sa iasa din tara si in urma cu o saptamana, ascunsi intr-un automarfar.
La PTF Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat, in noaptea de sambata spre duminica, pentru a iesi din tara, cetateanul turc Taner A., in varsta de 41 de ani, conducand un ansamblu de vehicule care transporta placi de aluminiu din Turcia pentru o societate comerciala din Polonia.
Politistii de frontiera au descoperit, ascunsi pe osia remorcii TIR-ului, pe cetatenii turci Seydi Y., in varsta de 20 de ani, si Cem G., in varsta de 18 ani, solicitanti de azil in Romania.
Cei doi au mai incercat sa iasa ilegal din tara in 14 februarie, ascunsi intr-un automarfar care transporta role de poliester.
Ei au declarat ca s-au ascuns pentru ca voiau sa ajunga intr-un stat din Spatiul Schengen si nu indeplineau conditiile legale pentru a calatori intr-un stat din vestul Europei.
La randul sau, soferul a declarat ca nu stia despre cei doi.
Politistii de frontiera au intocmit celor doi tineri acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului turc pentru complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

cetateni turci nadlac ii csanadpalota
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)