News Flash:

Descinderi DNA la "Finantele din Deva si la firma Termogaz din judetul Hunedoara

17 Iulie 2015
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
anaf deva
Procurorii DNA fac perchezitii, vineri, la Administratia Finantelor Publice Deva si la firme din judetele Hunedoara si Maramures, printre care si Termogaz, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie, in legatura cu contracte nerentabile privind importul de carbune si lucrari de retehnologizare.
Directia Nationala Anticoruptie Alba efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2011 - 2015, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.
In aceasta cauza, procurorii fac noua perchezitii in Bucuresti si judetele Hunedoara si Maramures, din care una este la sediul unei institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Administratia Finantelor Publice Deva. De asemenea, printre firmele perchezitionate este si Termogaz din judetul Hunedoara.
Ancheta vizeaza contracte nerentabile privind importul de carbune si lucrari de retehnologizare, au mai spus sursele citate.
Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Alba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005305 (s)