News Flash:

Delegatia FMI, CE si BM a venit la Guvern, pentru o discutie cu Ponta

25 Mai 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta2 1
Membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, aflati la Bucuresti, au venit la sediul Guvernului pentru o discutie cu premierul Victor Ponta inainte de finalul actualei misiuni tehnice.
O misiune tehnica a FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale este prezenta la Bucuresti pana pe 26 mai, pentru discutii tehnice privind reformele fiscale prevazute in Codul Fiscal, inclusiv reducerea TVA, precum si planul de masuri de reforma in economie, angajamente prevazute in programul cu institutiile financiare internationale.
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat la finalul saptamanii trecute ca Guvernul ar putea lua in calcul continuarea parteneriatului cu insitutiile financiare internationale daca actualul acord se incheie cu succes in toamna, insa ar dori unul mai flexibil, pe modelul polonez.
Intrebat daca, in urma discutiilor nu se va ajunge la un acord cu cei de la FMI pe Codul Fiscal, Guvernul va sacrifica acordul cu FMI sau Codul Fiscal, ministrul a spus ca Guvernul nu sacrifica nimic si ca trebuie sa "faca ceea ce face pentru binele ecnomiei nationale"
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005974 (s)