News Flash:

Degetele iti spun cum stai cu sanatatea

21 Mai 2016
2520 Vizualizari | 0 Comentarii
degetele
Studiile au aratat ca oamenii care au inelarul mai lung decat degetul aratatorsunt expusi la mai mult testosteron cand sunt in uter. Testosteronul estehomonul care ofera energie. Totodata, acest hormon este asociat cu diferite aspecte, cum sunt susceptibilitatea de a te imbolnavi si chiar cat de mult succes ai la locul de munca.

Inelarul mai lung decat aratatorul

Persoanele cu degetul inelar mai mare decat aratatorul au mai mult testosteron. Asta inseamna ca au o personalitate energica si ca au succes garantat. Persoanele cu acest tip de personalitate tind sa lucreze in armata, sa fie ingineri si directori. Chiar si femeile cu degetul inelar mai mare decat aratatorul se potrivesc foarte bine unui loc de munca corporativ. Mai mult, persoanele care au inelarul mai lung decat aratatorul au riscuri mai mari de a face infectii, de a suferi de micoza piciorului ori chiar sa se imbolnaveasca de autism. Printre sporturile potrivite acestor oameni se numara fotbalul si baschetbalul, potrivit clickpentrufemei.ro.

Aratatorul mai lung decat celelalte degete

Oamenii care au degetele mai lungi decat celelalte sunt mai introvertiti. Acestia au foarte putina incredere in fortele proprii si se pricep cel mai bine sa lucreze in medii care le permit sa-si petreaca o mare parte din timp singuri. Doar asa pot sa se concentreze la capacitate maxima. Femeile care au aratatorul mai lung decat inelarul au un risc crecut de a se imbolnavi de cancer de san. In schimb, barbatii au mari riscuri de a face un atac de cord ori sa sufere de schizofrenie.
Aratatorul si inelarul au aceeasi lungime

Oamenii care au degetul aratator si inelarul de aceeasi lungime sunt echilibrati si extrovertiti. Acestia au tendinta de a evita confruntarea si sunt foarte credinciosi in relatie. Au mare grija de partenerul de cuplu si sunt foarte organizati. Persoanele care au aratatorul si inelarul de aceeasi lungime au un risc crescut de a se imbolnavi de cancer oral.

 


inelarul degetul aratator testosteron uter homonul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)