News Flash:

Decizie incredibila luata de Simona Halep

3 Februarie 2016
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba
Simona Halep (3 WTA) a luat marti o decizie importanta, hotarand sa isi apere titlul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), turneu de categorie Premier programat in perioada 15-20 februarie, scrie ProSport.ro. Nu este clar daca Simona va participa si la Doha (21-27 februarie), competitie Premier 5 pe care si-o fixase in programul pentru 2016, insa jurnalistii de la TVR Cluj sustin ca sportiva a fost consultata de medici in aceasta saptamana, avand acordul acestora de a juca la Dubai. Halep ar fi solicitat atat sfatul unui specialist ortoped, cat si a unui orl-ist, ambii prezentandu-i un diagnostic imbucurator pentru inflamatia de la glezna, respectiv problema respiratorie.
Amana operatia pana in iulie?
Hotararea constantencei vine dupa ce isi anuntase initial absenta de la meciul de Fed Cup cu Cehia, disputat pe 6-7 februarie in sferturile Grupei Mondiale, dar si de la turneele care urmau in calendar, spunand ca trebuie sa se opereze urgent de deviatie de sept. Era pusa sub semnul intrebarii si prezenta Simonei la turneul de la Indian Wells, Premier Mandatory desfasurat in luna martie la care are un alt titlu de aparat, dar acum se ia in discutie posibilitatea ca jucatoarea sa forteze cu probleme fizice pana in iulie, atunci cand sportivele din WTA au o vacanta de o luna si jumatate.
Duel cu Serena la Dubai
In cazul in care absenta de la Dubai, Doha si Indian Wells, Halep ar fi pierdut 1.900 de puncte in clasament si ar fi riscat un picaj pana pe locul 8 WTA. Simona va solicita un wild-card pentru a intra pe tabloul principal de la Dubai, turneu dotat cu 1,7 milioane de dolari, acolo unde isi vor mai face aparitia numeroase staruri din WTA, precum Serena Williams (SUA), Garbine Muguruza (Spania), Agnieszka Radwanska (Polonia), Lucie Safarova (Cehia) sau Angelique Kerber (Germania). Pana atunci, Simona va juca doua meciuri in acest week-end la Cluj, impotriva cehoaicelor campioane en-titre in Fed Cup, Petra Kvitova si Karolina Pliskova. Halep a invins-o pe Pliskova chiar in finala de la Dubai 2015, cu scorul de 6-4, 7-6(4)

simona halep dubai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005060 (s)