News Flash:

Decizie incredibila luata de primarul Robu

4 Mai 2014
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
La condiţiile actuale de trafic din Timişoara, cu zona Michelangelo închisă pentru lucrări, cu centrul aflat într-un imens şantier şi alte restricţii pe cale să intre în vigoare pe strada Ştefan cel Mare, poliţiştii care dirijează circulaţia prin intersecţiile urbei fac mai mult rău decat bine. Este părerea primarului Nicolae Robu, care a afirmat că a solicitat Poliţiei să-şi retragă oamenii din intersecţii.
Oricat timp ar petrece timişorenii la volan, blocaţi în trafic, tot este mai bine fără poliţişti pe străzi. In opinia primarului Nicolae Robu, prezenţa poliţiştilor în intersecţii în condiţiile actuale, cand în oraş sunt deschise numeroase şantiere, face ca traficul să decurgă greoi, şi nu să ducă la fluidizare, anunta Tion.ro.
„Am cerut retragerea polițiștilor din intersecții, pentru că am această convingere că prezența lor în intersecţii, prezență făcută cu toate bunele intenții, în condițiile actuale, îngreunează traficul. Poate prezența lor contribuie la o creștere a securității, dar fluența este afectată negativ cu certitudine. Eu cred că fiecare conducător auto înțelege condițiile grele în care ne aflăm și nu se aventurează astfel încat să producă accidente. De aceea, cred că este mai bine să nu stea polițiștii în intersecții în această perioadă și mi-am exprimat dorința în acest sens. Ei au făcut-o cu toată bunăvoința, le este greu să stea acolo și în soare… dar sunt convins că în condițiile actuale traficul ar fi mai fluent în absența lor”, a declarat Robu. 

zona michelangelo nicolae robu robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0883 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038349 (s)