News Flash:

Decizie importanta luata de Gabi Firea

23 Iunie 2017
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea 1
Primarul generalGabriela Firea, a semnat joi contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a soselei Fabrica de Glucoza, a informat Primaria Capitalei, prin intermediul unui comunicat, scrie Agerpres. 


Executantul acestui obiectiv de investitii este Asocierea Straco Grup SRL - SC Tracon SRL (lider de asociere) - SC Primacons Group SRL, precizeaza sursa citata. 


"Conform contractului, lucrarile presupun largirea Soselei Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, de la o banda pe sens la cate doua benzi pe fiecare sens si reconfigurarea intersectiei cu str. Barbu Vacarescu, pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie la intrarea in Bucuresti de pe autostrada A3", a mai precizat Primaria. 
Durata de executie este de 18 luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor. Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei. 


"Lucrarile care vor fi executate in cadrul acestui contract sunt: largirea la patru benzi a 1,8 km de strada, cate doua benzi pe sens de cate 3,5 m, realizarea trotuarelor cu o latime de 4,5 m; reconfigurarea intersectiilor pe care Soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza si racordarea la viitoarea intersectie cu sens giratoriu a autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti-Brasov; asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizari pluviale precum si prin repozitionarea gurilor de scurgere existente; reamenajarea spatiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal", se mai arata in comunicat. 

primarul general gabriela firea primaria capitalei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006093 (s)