News Flash:

Dan Sova, in AREST LA DOMICILIU

4 Decembrie 2015
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
dan sova
Instanta suprema a decis, vineri, luarea masurii arestului la domiciliu in cazul senatorului Dan Sova, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura.
Judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de arestare preventiva a lui Dan Sova si a dispus luarea masurii arestului la domiciliu.
Contestatia procurorilor DNA si cea a lui Dan Sova vor fi judecate tot la instanta suprema, care va decide definitiv ce masura preventiva va fi luata in cazul senatorului, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.
In urma deciziei de vineri, Dan Sova va fi eliberat din Arestul Capitalei cand ii va expira ordonanta de retinere emisa joi de procurorii anticoruptie. Senatorul va fi plasat, de vineri dupa-amiaza, in arest la domiciliu, avand de respectat mai multe obligatii dispuse de instanta in cadrul masurii preventive.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006121 (s)