News Flash:

Dan Petrescu, pe lista posibililor antrenori ai echipei Kuban Krasnodar

9 Iunie 2015
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
dan petrescu
Tehnicianul Dan Petrescu figureaza pe o lista de patru antrenori, alaturi de Valeri Petrakov, Dmitri Hohlov si Kurban Berdiev, cu care concucerea clubului Kuban Krasnodar negociaza, a declarat, luni, agentiei Tass, directorul general al gruparii ruse, Evgheni Muravcev.
"Numele antrenorului va fi anuntat maine sau poimanine, dupa sedinta Comitetului Director al clubului. Avem in vedere patru candidati, Petrescu, Petrakov, Hohlov si Berdiev. In acest moment, nu am luat nicio decizie", a precizat oficialul.
In sezonul 2014/2015, Kuban a fost antrenata de Victor Goncearenko din Belarus, pana in luna noimebrie, apoi de Leonid Kuciuk, pana la finalul campionatului. Kuban a ocupat locul 10 in prima liga rusa si a ajuns pana in finala Cupei Rusiei, pierduta in fata formatiei Lokomotiv Moscova (scor 1-3, dupa prelungiri).
Agentul antrenorului Dan Petrescu: Daca vom primi o oferta de la Kuban, o vom lua in considerare
Impresarul Nicolae Pirnau a declarat, luni, ca Dan Petrescu nu a primit vreo oferta de a antrena echipa Kuban Krasnodar, insa este dispus sa ia in considerare o propunere in acest sens, pentru ca, desi negociaza cu mai multe grupari, nu a semnat cu niciuna, informeaza sovsport.ru.
"Daca vom primi o oferta de la Krasnodar, o vom lua in considerare. Am spus in repetate randuri ca Dan vrea sa se intoarca in Rusia. El are si alte oferte, dar nu a semnat niciun contract", a spus Pirnau, pentru Sport-Express, citat de sovsport.ru.
In aceste zile, Dan Petrescu negociaza si preluarea conducerii tehnice a vicecampioanei Romaniei, ASA Targu Mures. Potrivit viceprimarului orasului Targu Mures, Claudiu Maior, membru al Consiliului Director al ASA Targu Mures, Petrescu este "99 la suta" antrenorul ardelenilor.
"Noi am batut palma cu Dan Petrescu. Suntem 99 la suta cu antrenor. Daca nu va primi o oferta din strainatate, marti va fi la Targu Mures" a spus Claudiu Maior, pentru Dolce Sport.
Antrenorul Dan Petrescu, in varsta de 47 de ani, a mai pregatit echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, cand formatia evolua atunci in liga a II-a, pana in 17 august 2012. El a reusit promovarea echipei dupa primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa.
Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnica a formatiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014. Ultima echipa pregatita de Dan Petrescu a fost Al Arabi din Qatar. El a semnat la inceputul lunii iunie 2014 un contract pe doi ani cu gruparea din Qatar. Insa echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului, astfel ca, dupa 11 etape, Petrescu a fost demis, in decembrie 2014.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005264 (s)