News Flash:

Dan Negru i-a revoltat pe fani după ce a postat mesaje despre Biserica. ”Ma, sobolanule, vin si te omor!”

19 Octombrie 2021
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Reportajul celor de a Recorder a miscat din temelii Biserica Romana. Reporterii i-au demascat pe preoti si au prezentat tuturor mafia din spatele vocile mieroase. Ca in orice situatie, lumea este impartita in pro si contra.

Dan Negru a avut si el un punct de vedere pertinent despre aceast reportaj. Mesajul postat de prezentator a incins spiritele, iar fanii lui Dan Negru s-au activat imediat. Prezentatorul de la Antena 1 a fost amenintat cu moartea, in urma cu cateva zile si a postat pe Facebook mesajul primit de la barbat: ”Ma, sobolanule, daca te mai prind o data ca faci emisiuni cu oameni mascati cu tot felul de masti satanice sau nesatanice si cu barbati imbracati in femei sau deghizati in femei, vin si te omor cu mana mea, ma, satanistule! Nu cumva mergi si la Biserica, ma, satanistule? La biserica satanei, probabil, mergi!, a spus Dan Negru.


”Niste baieti zdraveni, din Chisinau, mi-au propus sa aiba grija de mine.  Eu zic ca ma descurc. Am intalnit multi oameni mai saraci cu duhul si mai agresivi. Dar niciodata nu s-a intamplat ceva. Asa ca si focul asta de paie va trece. O sa-mi spun insa pe mai departe ideile si opiniile in social media”., a declarat Dan Negru in exclusivitate pentru Impact. 

Dan Negru are mereu pareri bine argumentate, iar asta ii face pe multi sa cada in pacatul plagiatului. Chiar si pe cei imbracati in haine preotesti. Cum fiecare structura bisericeasca a reactionat la reportajul Recorder, Manastirea Sfantul Ioan Valahul a mers la sigur. Pe pagina de Facebook a Manastirii a fost postat un mesaj copiat din textul lui Dan Negru. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)