News Flash:

CUTREMURATOR! Povestea femeii care a murit la Gradina Zoologica din Timisoara, in timpul furtunii de duminica. Tragedia s-a petrecut in fata fiicei de sase ani si a sotului

20 Septembrie 2017
2159 Vizualizari | 0 Comentarii
ramona
O creanga mare, rupta de vijelie dintr-un copac, a lovit-o in cap pe Ramona Manescu. Totul s-a intamplat la Gradina Zoologica.

Ramona Manescu este numele femeii care a murit la Gradina Zoologica din Timisoara, in timpul furtunii de duminica, 17 septembrie. Avea 36 de ani si era consultant expert pe finantari europene. In acea zi de duminica, profitand si de vremea frumoasa, Ramona Manescu a mers cu fetita ei de sase ani si sotul la Gradina Zoo, de la marginea Padurii Verzi. Furtuna a venit brusc.   Ce s-a intamplat chiar la intrarea gradina ne-a povestit Marian Mocan, prodecanul Facultatii de Management in Productie si Transporturi al Universitatii Politehnica, patronul firmei Expert Consulting, unde lucra Ramona.   “Furtuna a venit brusc. Ei au iesit repede de la Gradina Zoologica, sa nu-i prinda ploaia. Sotul si fiica erau cu doi metri inaintea ei. O creanga foarte mare s-a rupt dintr-un copac si a cazut in capul ei. A murit instantaneu. Nici nu a apucat sa spuna. Nu au putut sa sune nici la 112, pentru ca telefoanele nu mergeau. Va dati seama ca s-a intamplat totul in fata ochilor fetitei de sase ani. In certificatul de deces scrie moarte subita”, a declarat Marian Mocan.   Ramona Mocan era angajata la Expert Consulting din anul 2009. “Era una dintre cele mai bune angajate ale mele. Era expert pe proiecte europene, dar nu numai”, a mai spus Marian Mocan, patronul firmei. Ramona Manescu era consultant in afaceri cu o experienta de 12 ani in dezvoltarea agentilor economici de pe piata din Romania, in special a celor din mediul rural. A absolvit Facultatea de Stiinte Agricole din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara si era inginer economist in agricultura.     Inainte de Expert Consulting a lucrat la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (fosta APDRP).   “Foarte atenta, verifica intotdeauna cu seriozitate documentele primite de la client, din perspectiva eligibilitatii, intrucat acestea sunt baza de plecare si fundatia pe care se construieste fiecare proiect…Un succes cu care se asociaza este contributia pe care a adus-o la implementarea mecanismului decontarii cererilor de plata pe proiectele europene in cadrul Sucursalei Timis a Eximbank. Le-a explicat bine acest mecanism sefilor de departament ai bancii atunci cand abia iesise din stadiul de proiect-pilot, iar acestia i-au retinut profesionalismul, devenind un exemplu in expertiza in oportunitati importante de creditare. Aceste calitati au impus-o intr-un fief al profesionistilor, fiind invitata la evenimentele si la prezentarile organizate de banca, iar recomandarile pozitive ale functionarilor bancari i-au adus ei si firmei noi clienti… Este interesata permanent sa aiba initiative, creativitate si originalitate”, scrie, in dreptul numelui ei, site-ul firmei Expert Consulting.  

ramona manescu gradina zoologica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004893 (s)