News Flash:

Cuspida dintre Sagetator si Capricorn. Ce semnifica si ce spune despre tine

27 Decembrie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie cupsida
Cuspida este perioada de “granita” dintre doua zodii: ultimele zile dintr-un semn si primele din urmatorul. Persoanele nascute in astfel de perioade imprumuta din caracteristicile ambelor semne.

Iar cei nascuti in Cuspida Profetiei sunt adesea o combinatie ideala de optimismspecific Sagetatorului si pragmatism tipic Capricornului. Cei care apartin acestei cuspide detin atat viziunea pentru a obtine succesul, cat si determinarea si vointa pentru a-si transforma visele in realitate, potrivit eva.ro. Prietenosi si sociabili, dar si responsabili si de incredere, nativii acestei cuspide nu se opresc pana ce nu devin cei mai buni in domeniul pe care si l-au ales.

Sunt loiali, amuzanti, sinceri si corecti. Intotdeauna sunt pregatiti sa ofere tot ce au mai bun si se asteapta sa primeasca la fel in schimb. Se inteleg de minune cu copiii, iar printre joburile ideale pentru ei se numara cele de profesor sau educator, dar au succes si in domenii ceva mai aventuroase, care sa implice calatorii fecvente. Iar cand vine vorba de defecte, nerabdarea este o problema in ceea ce-i priveste. Vor ca lucrurile sa se rezolve rapid si nu sunt dispusi sa astepte. De asemenea, pot da dovada de impulsivitate in situatiile limita si pot avea tendinte catre autoizolare.

cuspida zodii cuspida profetiei optimism pragmatism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004632 (s)