News Flash:

Cura cu grau incoltit imbunatateste simtitor starea de sanatate

21 Aprilie 2016
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
cura grau2
Graul incoltit are puterea de a stimula extrem de bine activitatea organismului. Indife­rent de varsta, in multe afectiuni, dupa o saptamana sau doua de tratament cu boabe incoltite de grau, se va observa o vizibila imbunatatire a starii de sanatate, iar bolile de care sufera cel care o urmeaza vor fi date uitarii. 
Astfel, aceasta cura are rezultate uimitoare in com­ba­terea caderii paru­lui, intarirea vederii, vindeca­rea dure­rilor de cap, a bronsitelor, trombo­fle­bitelor, boli ale sangelui, polinevrite, ec­zeme, tumori ale sto­macului, boli intesti­nale, boli gine­cologice, afectiuni ale ochilor, boli de ri­nichi, artrita, cancer etc.

Cum se face aceasta cura:

100 g de boabe mari de grau se spala foarte bine cu apa rece. Se pun intr-un vas de sti­cla sau de ceramica si se acopera cu apa. Vasul se pune la loc cald si se aco­pera cu o foaie de hartie. Dupa 24 de ore, graul incolteste si poate fi dat prin masi­na de tocat carne sau prin rasnita de cafea. 

Apoi se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1:1, apoi se adauga miere de albine, dupa gust. In timpul acestei diete, este important sa renun­tati la paine si la alte fainoase, din cauza aportului caloric al graului.Cantitatea de grau se imparte in trei portii pe zi. La fiecare 24 de ore, va trebui sa fie pus alt grau la incoltit. Cura se tine timp de o luna. Veti vedea cum starea de sanatate se va imbu­natati semnificativ.

graul incoltit afectiuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005241 (s)