News Flash:

Cum va fi vremea marti, miercuri si joi

14 Februarie 2017
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
frig21
Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special, in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane si submontane, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale.


MARTI: Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana in jurul valorii de -14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si de sud-est, unde pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, dar izolat si trecator, indeosebi spre seara si noaptea, si lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei. In restul teritoriului, doar izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Moldova si Dobrogea. In zonele joase de relief, local, va fi ceata.


MIERCURI: Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special, in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane si submontane, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale. In restul teritoriului, regimul termic se va mentine mai scazut decat cel climatologic specific perioadei. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul tarii, unde vor mai fi innorari si precipitatii slabe, pe arii restranse, sub forma de ninsoare, dar izolat si trecator si lapovita sau ploaie cu formare de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, mai ales in prima parte a intervalului, in est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -13 si 0 grade. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata.



JOI - Vremea va fi in general frumoasa, iar in vest, nord-vest si centru, precum si la munte, va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in est si sud-est, insa doar izolat, in primele ore ale zilei, in Moldova va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 grade in nordul Moldovei si 10 grade in Dealurile de Vest. Pe arii restranse, noaptea, in zonele joase de relief, indeosebi din sud si est, va fi ceata.

Sursa: romaniatv.net 

mart miercur joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006142 (s)