News Flash:

Cum va fi vremea de Paste in tara

29 Aprilie 2016
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Meteorologii au vesti bune pentru noi. In zilele urmatoare valorile termice vor fi normale pentru sfarsitul lunii aprilie. In ziua de Paste vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade in nordul Moldovei si pe litoral si 23 de grade in Lunca Dunarii. In unele zone din tara vom avea innorari temporare.
Sambata: Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data, exceptand partea de nord si nord-est a teritoriului, unde vremea va fi racoroasa. Pe parcursul zilei, innorarile se vor accentua temporar si va ploua local in Maramures, Transilvania si Moldova, dar si in zona de munte si cea dealuroasa din sud si pe arii restranse in rest. Izolat se vor inregistra cantitati de apa de 15-20 l/mp, cu precadere in zona Carpatilor Orientali. In cursul noptii cerul va fi variabil la partial noros, iar in primele ore izolat va mai ploua slab la munte si in Moldova. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in dealurile moldovei si estul Transilvaniei si 21 de grade in Lunca Dunarii.

Duminica: Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade in nordul Moldovei si pe litoral si 23 de grade in Lunca Dunarii. Ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare mai ales in zonele deluroase si montane, precum si in partea de nord-est a teritoriului unde indeosebi dupa orele pranzului cu caracter local se vor semnala ploi de scurta durata. Incepand cu orele serii, nebulozitatea se va accentua in majoritatea zonelor, dar cu precadere in sud-vest va ploua, iar pe spatii mici se vor putea cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul noptii in sudul Banatului.

Luni: Valorile termice se vor situa in general in jurul mediilor climatologic specifice acestei date calendaristice, insa aspectul vremii va fi unul inchis. Innorarile vor persista in cea mai mare parte a intervalului si indeosebi in jumatatea sud-vestica a teritoriului va ploua pe arii extinse. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in regiunile sudice si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade pe litoral si in Dealurile de Vest si 21 de grade in Lunca Dunarii.

meteorologii vesti bune valorile termice normale incalzi sambata luni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)