News Flash:

Cum te tunzi in functie de forma fetei tale

27 Noiembrie 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
par lung
Atunci cand vine vorba despre o noua tunsoare, multe femei sunt circumspecte si nu accepta o schimbare.
Fiecare femeie se gandeste ca poate nu o va prinde acea tunsoare, asa ca renunta la schimbari majore. Daca vrei sa stii cum te tunzi in functie de forma fetei tale, tine cont de cateva sfaturi
Nimic nu este mai provocator pentru un stilist decat sa iti ofere o schimbare care sa ii lase pe toti cu gura cascata si care sa ti se potriveasca manusa.
In cazul in care are experienta indelungata, cu siguranta ca este cel mai potrivit pentru a te ajuta sa iti alegi o tunsoare perfecta.
Fiecare chip trebuie sa fie incadrat perfect de o anumita tunsoare si sa te avantajeze, asa ca trebuie sa stii cum sa te tunzi in functie de forma fetei tale.

Cum te tunzi in functie de forma fetei
Persoanele cu fata ovala se pot declara cele mai fericite persoane, caci se pot bucura de majoritatea frizurilor si a coafurilor.
Iti poate sta bine chiar si cu parul scurt, asa ca nu te teme de schimbare. In cazul in care nu este multumita de „falcutele” tale, poti incerca niste bucle mari si lejere.

Iti va sta bine chiar si tunsorea bob.
Cum te tunzi in functie de forma fetei tale si sa arati fabulos
Daca ai fata rotunda, poti alege sa iti tii parul drept si lung, ori poti opta pentru un breton mai lung. De asemenea, iti va sta bine si cu o coada prinsa la spate, lejer. Nu iti taia parul mai scurt decat nivelul barbiei tale.
Daca ai o fata rectangulara si vrei sa iti faci breton, incearca unul rotunjit si care sa cada pe o parte a fetei. O tunsoare in stil bob te poate ajuta foarte mult.Fata in forma de inima este definita printr-o barbie pronuntata. Poti apela la o coafura cu bucle lejere si sa iti tii parul la o lungime medie. De asemenea, poti sa iti tii parul intr-o coada lejera, la spate.
Daca ai fata in forma de diamant, este o idee buna sa eviti liniile drepte si accentuate. Tine-ti parul intr-o parte, alege un breton sau poti sa iti tai parul scurt, pe stilul Pixie.

forma fetei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)