News Flash:

Cum sa va curatati colonul intr-o singura zi

29 Aprilie 2016
26323 Vizualizari | 0 Comentarii
curata colon2
De multe ori, poate parea obositor sa faci o cura de curatarea a colonuluitreptata, intinsa pe mai multe zile. Insa, acest organ, numit groapa de gunoi a organismului, poate fi curatat intr-o singura zi. Este important insa ca, atunci cand vrei sa faci asta, sa iti alegi o zi in care nu ai multe treburi de facut si in care nu trebuie sa pleci de acasa. 

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este ca, dimineata, dupa ce te vei trezi, sa bei doua-trei cesti de suc de prune. Dupa 30 de minute, bea o ceasca de suc de mere. Dupa doua-trei ore, vei fi nevoit sa mergi la toaleta. Dupa ce ati mers prima data la toaleta, consumati inca o ceasca de suc de mere. 
Ca sa prepari sucul de prune, este nevoie de o ceasca de prune uscate, o oala de apa fiarta si racita. Fierbe cinci cesti de apa timp de 5 minute. Pune prunele uscate intr-un borcan termorezistent si toarna apa peste fructe cat sa le acopere. Acopera borcanul si lasa-l deoparte pentru 24 de ore, apoi toarna compozitia in blender si fa-o piure. 
Adauga si restul de apa si amesteca. Strecoara piure-ul si tinee sucul de prune la frigider, unde se poate pastra timp de o saptamana. Pentru sucul de mere, poti proceda la fel, insa foloseste mere proaspete. Preparati un compot, fara zahar, si procedati la fel cum ati procedat cu prunele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006592 (s)