News Flash:

Cum sa cureti rapid o tigaie arsa

13 August 2018
720 Vizualizari | 0 Comentarii
tigaie

Cum sa cureti rapid o tigaie murdara si arsa? Atunci cand gatesti pentru o perioada mai lunga la o temperatura ridicata in tigaie, sunt sanse extrem de mari ca aceasta sa se arda si sa capete o crusta inchisa la culoare. Daca ti s-a intamplat si tie pana acum si nu stii ce sa faci pentru a curata tigaia intr-un timp cat mai scurt, iata solutia perfecta.

Pentru a scapa de resturile alimentare arse din tigaie fara sa fie afectat stratul de protectie, ai nevoie de cateva ingrediente care se gasesc in orice bucatarie. Iata de ce ai nevoie pentru a curata rapid tigaia arsa: 1 cana de otet; 2 linguri de bicarbonat de sodiu; 1 cana de apa; 1 burete de sarma.

Pune apa in tigaia arsa, apoi adauga otetul. Lasa tigaia pe foc pana incepe sa fiarba apa, apoi da-o la o parte. Adauga bicarbonatul de sodiu, apoi lasa-l cateva secunde sa actioneze. Spala tigaia si apoi inlatura cu ajutorul buretelui din sarma resturile de pe fundul acesteia. In cazul in care mai exista cateva portiuni care nu se desprind, fa o pasta din bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de apa. Lasa aceasta pasta sa actioneze cateva minute pe portiunile arse, apoi inlatur-o cu un burete. Murdaria ar trebui sa se desprinda mult mai usor acum.

 


tigaie bicarbonat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006684 (s)