News Flash:

CUM FAC AMOR TURCOAICELE. Sunt unice in lume. In ce constau practicile intime socante!

10 August 2017
2241 Vizualizari | 0 Comentarii
turcoaica
Desi Coranul recomanda sexul, nu recomanda desfrinarea. Nefiind prin cultura si educatie un obiect de atractie sexuala, fata care si-a pierdut virginitatea in afara casatoriei se aseamana unei prostituate, onoarea unei familii depinzand de virginitatea acesteia. In cazul in care i se constata deflorarea, fata risca in anumite comunitati musulmane tratamente violente si mutilante, uneori chiar pedeapsa capitala.
Barbatii necasatoriti pot insa face sex oricat de mult doresc, sexul in afara casatoriei fiind in cazul acestora admisibil.
Femeilor le este interzis sa vorbeasca cu baietii inaintea casatoriei, iar dupa ce se casatoresc discutiile cu barbatii sunt admise doar in prezenta sotului; multora dintre fete nu le este permis sa aiba telefon mobil tocmai pentru a limita tentatia.
Sexul anal, desi traumatizant, este preferat celui normal de multe dintre fetele musulmane necasatorite, pentru ca aceasta este o modalitate buna de „a-si proteja si pastra onoarea”.
Cultura islamica nu glorifica frumusetea feminina asa cum o face civilizatia europeana, de aceea dragostea dintre parteneri este conditia esentiala de existenta a unei relatii maritale, insa daca un barbat musulman isi neglijeaza sexual sotia, el nu mai este considerat barbat.
Nu exista restrictii in privinta pozitiilor sexuale, sotia fiind considerata „o pajiste a barbatului, pe care poti calca asa cum doresti”, dupa cum sta scris in Coran.
Masturbarea, pornografia, relatiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relatiile incestuoase si sexul anal sunt interzise, insa este permis sexul oral, acesta echivaland cu sarutul, scrie psiholog-constanta.ro.

atractie sexuala barbatii sexul femeilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)